Signicat Webinar Series deel 1: eID met iDIN en DigiD

Met een eID kan een consument online en realtime gegevens delen door zich te identificeren met een eID. Ontdek wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

  • Opgenomen webinar nu beschikbaar

Registreer nu

KYC-and-AML-compliance

Electronisch identiteitsbewijzen

Steeds meer consumenten verwachten de online aankoop van een product of dienst, volledig online af te kunnen wikkelen. Voor sommige aankopen is de identificatie van de consument of het verkrijgen van gegevens over de consument noodzakelijk. Maar uitstapjes naar de fysieke wereld passen niet bij de verwachting van de consument.

Electronisch identiteitsbewijzen zoals DigiD en iDIN bieden in veel gevallen uitkomst. Burgers en consumenten kunnen zich online identificeren en gegevens delen zodat de customer journey online voortgezet kan worden.

In dit webinar vertellen wij u graag meer over electronisch identiteitsbewijzen en hoe u deze in uw digitale customer journey kunt toepassen. Aan de hand van voorbeelden, demonstraties én toekomstige ontwikkelingen krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

  1. Welke probleem lossen we op (consument verwacht online aankoop van product of dienst volledig online af te kunnen afronden)?
  2. Wat bereikt de merchant met een eID?
  3. Wat is Signicat en waarom is het goed met Signicat samen te werken?

Ontmoet de sprekers

quinten

Quinten Jansen | Signicat

Quinten is sinds 2018 Presales Consultant voor Signicat in het Benelux team. Vanuit zijn technische achtergrond is hij inhoudelijk gefocust op alle digitale diensten van Signicat en daardoor sterk betrokken bij de integraties van klanten. Deze ervaring draagt bij aan het begrijpen en verbeteren van digitale onboarding processen.

edwin_webinar

Edwin de Ron | Signicat

Komende vanuit het innovatieve betalingsverkeer, heeft Edwin in 2019 de overstap gemaakt naar het aangrenzende domein van digitale identiteit. In zijn rol als Sr Account Executive is hij er op gericht de klantreizen van Nederlandse bedrijven te digitaliseren en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Zijn klantfocus zorgt er voor dat hij de beste keuze voor de klant maakt uit het ruime assortiment van het Signicat platform.

Registreer nu

Signicat is het platform waarmee u toegang krijgt tot een scala aan mogelijkheden om uw digitale customer journey te completeren en tevens te voldoen aan wet- en regelgeving. Volg daarom ook de volgende webinars over het gebruik van fysieke ID documenten in uw digitale proces en de vele ‘lookup services’ die wij bieden om uw klant verder te authentiseren.

Quinten Jansen, Signicat

Onze klanten

Societe General
DNB
Saxo Bank
Tryg
Posten
PayEx
BMW
Schibsted Media Group
EnterCard
Konica Minolta
Gassco
Statens Pensjonskasse