Signicat Webinar Series deel 4: Ontdek digitaal ondertekenen met Electronic Signing

Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn de meest gestelde eisen aan een digitale ondertekendienst.

  • Opgenomen webinar nu beschikbaar

Registreer nu

electronic-signing

Leer meer over de voordelen van Signicat Electronic Signing

Op dinsdag 21 april laten David Linschoten en Edwin de Ron zien dat dit precies is wat Signicat  met Electronic Signing kan bieden. 

Tijdens dit webinar gaan we in op de verschillende aspecten in het proces, zoals het aanmaken en versturen van een ondertekenverzoek, de ondertekenmethodes en het verzegelen van documenten.  

Uiteraard gaan we ook in op de integratiemogelijkheden met eigen systemen, het gebruik van apps in CRM of het gebruik van een tekenportaal. 

In ons webinar beantwoorden wij de volgende vragen: 

  1. De kracht van een eID als ondertekenmethode
  2. Hoe kies ik de best passende ondertekenmethode
  3. Wanneer het interessant is om over te gaan naar digitaal ondertekenen

Ontmoet de sprekers

david_l

David Linschoten | Signicat

Met zijn ervaring in het snelgroeiende SaaS landschap heeft David 2019 de stap gemaakt naar de wereld van digitale identiteit. Als Account-Executive is het zijn doel om de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van digitale identiteit bereikbaar maken voor de Nederlandse markt. Op basis van de klantbehoefte helpt David bedrijven bij het bouwen van de best passende digitale klantreis, aan de hand van de vele oplossingen van ons platform.

edwin_webinar

Edwin de Ron | Signicat

Komende vanuit het innovatieve betalingsverkeer, heeft Edwin in 2019 de overstap gemaakt naar het aangrenzende domein van digitale identiteit. In zijn rol als Sr Account Executive is hij er op gericht de klantreizen van Nederlandse bedrijven te digitaliseren en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Zijn klantfocus zorgt er voor dat hij de beste keuze voor de klant maakt uit het ruime assortiment van het Signicat platform.

Registreer nu

Onze klanten

Societe General
DNB
Saxo Bank
Tryg
Posten
PayEx
BMW
Schibsted Media Group
EnterCard
Konica Minolta
Gassco
Statens Pensjonskasse