Signicat Webinar Series deel 3: De Digitale Customer Onboarding Flow

Leer in 45 minuten hoe je de juiste balans vindt tussen conversie, regelgeving en datakwaliteit.

  • Opgenomen webinar nu beschikbaar

Registreer nu

KYC-and-AML-compliance

Ontdek hoe klanten zich digitaal voor jou diensten kunnen aanmelden

In deze tijd van digitale transformatie zien we de wens van digitale klant onboarding groeien: de manier waarop klanten zich 24/7 via allerlei digitale kanalen kunnen identificeren, authentiseren en overeenkomsten digitaal kunnen ondertekenen.

Tijdens dit Nederlandstalige Webinar laten wij zien hoe de combinatie van verschillende digitale identificatie methodes bijdraagt aan een prettige klant ervaring; uiteraard rekening houdend met wet- en regelgeving, en met oog voor conversie.

In ons webinar beantwoorden wij de volgende vragen:

  1. De kracht van een step-up en hoe dit de conversie verhoogt
  2. Het gebruik van de resultaten in je bedrijfsprocessen
  3. Het belang van flexibiliteit in klant onboarding

Ontmoet de sprekers

david_l

David Linschoten | Signicat

Met zijn ervaring in het snelgroeiende SaaS landschap heeft David 2019 de stap gemaakt naar de wereld van digitale identiteit. Als Account-Executive is het zijn doel om de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van digitale identiteit bereikbaar maken voor de Nederlandse markt. Op basis van de klantbehoefte helpt David bedrijven bij het bouwen van de best passende digitale klantreis, aan de hand van de vele oplossingen van ons platform.

edwin_webinar

Edwin de Ron | Signicat

Komende vanuit het innovatieve betalingsverkeer, heeft Edwin in 2019 de overstap gemaakt naar het aangrenzende domein van digitale identiteit. In zijn rol als Sr Account Executive is hij er op gericht de klantreizen van Nederlandse bedrijven te digitaliseren en te laten voldoen aan wet- en regelgeving. Zijn klantfocus zorgt er voor dat hij de beste keuze voor de klant maakt uit het ruime assortiment van het Signicat platform.

Registreer nu

Onze klanten

Societe General
DNB
Saxo Bank
Tryg
Posten
PayEx
BMW
Schibsted Media Group
EnterCard
Konica Minolta
Gassco
Statens Pensjonskasse