Battle-to On-Board Drie: De uitdagingen van het Digitaal On-boarden van klanten in Nederland

Tijdens dit Webinar leggen Quinten Jansen, Technical Consultant bij Signicat en Allard Keuter, Solution Sales Director bij Signicat uit waarom digitale identificatie de sleutel is voor organisaties en bedrijven om meer klanten aan te trekken en te behouden.

  • Video nu beschikbaar

Registreer voor het webinar

battle-tp-on-board-online-lp-body

Waarom klanten afstaan aan uitdagende banken?

Een matige digitale ervaring en een inefficiënt aanvraagproces kunnen het vermogen van een retailbank om klanten aan te trekken en te behouden belemmeren. Digitale identiteit is de sleutel tot het oplossen van het probleem - maar er is meer voor nodig.

Tijdens dit Webinar leggen Quinten Jansen, Technical Consultant bij Signicat en Allard Keuter, Solution Sales Director bij Signicat uit waarom digitale identificatie de sleutel is voor organisaties en bedrijven om meer klanten aan te trekken en te behouden.

Volg dit Webinar en ontdek: 

  1. Hoe digitale ID-services een zakelijke kans bieden in een tijd waarin traditionele inkomstenstromen worden bedreigd
  2. Factoren die ervoor zorgen dat consumenten veel vaker een service proberen
  3. Waarom digitale identiteiten op grotere schaal worden gebruikt in combinatie met verbeterde on-boarding-technologie

Ontmoet de presentatoren

allard

Allard Keuter | Solution Sales Director | Signicat

Allard werkt al 18 jaar in de identity en payments markt, bij met name banken, verwerkers en technolgiebedrijven. In de afgelopen 5 jaar was hij verantwoordelijk voor de oprichting van iDIN, het elektronische identiteitsplan van de Nederlandse bank, waarmee technologische, zakelijke en juridische uitdagingen worden aangepakt. In deze rol heeft hij te maken gehad met de toezichthoudende autoriteiten, de publieke sector en tal van particuliere ondernemingen die worstelen met onboarding, identiteiten en elektronische handtekeningen. Sinds juli 2019 is Allard toegetreden tot Signicat, Europa's toonaangevende aanbieder van identiteitsservices, om de oplossingen van Signicat te helpen verfijnen en op de markt te brengen.

quinten

Quinten Jansen | Pre-sales Consultant | Signicat

Quinten is sinds 2018 Presales Consultant voor Signicat in het Benelux team. Vanuit zijn technische achtergrond is hij inhoudelijk gefocust op alle digitale diensten van Signicat en daardoor sterk betrokken bij de integraties van klanten. Deze ervaring draagt bij aan het begrijpen en verbeteren van digitale onboarding processen.

Register now

Ons advies aan financiële instellingen die de ervaring van het openen van klantenaccounts willen verbeteren, is om na te denken over alle stappen in het proces - van ontdekking en gegevensverzameling tot het geven van duidelijke waarde aan klanten van het nieuwe account. Alleen dan kunnen ze hopen de verlatingspercentages te verlagen en het aantal mensen dat klant wordt te vergroten.

Zilvinas Bareisis, Senior Analyst, Celent

Onze klanten

Societe General
DNB
Saxo Bank
Tryg
Posten
PayEx
BMW
Schibsted Media Group
EnterCard
Konica Minolta
Gassco
Statens Pensjonskasse